تاريخ انتشار: سه شنبه 1398/8/28 کد خبر: 36977

سخنرانی دو نفر از اعضای هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در همایش الگوی مفهومی عفاف جنسی

همایش الگوی مفهومی عفاف جنسی با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و چند مرکز دیگر ۲۹ و ۳۰ آبان سال جاری در تهران و قم برگزار می شود.

در این همایش دکتر مجید کافی معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری و دانشیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سخنرانی خود را با موضوع مولفه ها و مفهوم عفاف ارائه خواهند نمود و حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین بستان دانشیار گروه جامعه شناسی در موضوع مفهوم عفاف از منظر علوم اسلامی سخنرانی خواهند کرد.

روز نخست این همایش چهارشنبه ۲۹ آبان در سالن اجتماعات غدیر مجتمع دانشگاهی ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز واقع در سوهانک از ساعت ۸ تا ۱۳و ادامه آن پنج شنبه در تالار شیخ طوسی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی واقع در قم چهارراه شهداء، ابتدای خیابان از ساعت ۸ تا ۱۲ برگزار می شود.

منبع: واحد خبر روابط عمومي