تاريخ انتشار: دوشنبه 1396/7/17 کد خبر: 34487

دستیابی انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به رکورد بی سابقه فروش کتاب

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شهریور ماه سال جاری یکصد و هفتاد میلیون تومان کتاب فروخت.

مدیر انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اعلام کرد: این برای نخستین بار است که فروش کتاب های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در یک ماه از مرز یکصد و هفتاد میلیون تومان می گذرد در حالی در مدت مشابه سال قبل  فقط ۲۴ میلیون تومان کتاب به  فروش رفته است.

وی اتخاذ سیاست تدوین و انتشار کتاب های درسی برای دانشگاه ها، انجام تبلیغات اثر بخش، ثبات مدیریت در اداره چاپ و نشر و حمایت های همه جانبه رئیس و مسئولان پژوهشگاه از اداره چاپ و نشر  را از جمله مهم ترین عوامل مؤثر در رسیدن به این رکورد بی سابقه عنوان کرد.

شایان ذکر است که انتشارات پژوهشگاه حوز ه و دانشگاه تا کنون ۴۰۵ عنوان کتاب چاپ و منتشر کرده است و در میان ناشران دانشگاهی ناشری شناخته شده است. قیمت مناسب همراه با کیفیت خوب کتاب های تولیدی از شاخص ترین ویژگی های این بنگاه انتشاراتی است.

منبع: واحد خبر روابط عمومي